Collection Alert
Openingstijden fillyfashion Zeist

Bestellen

expresso Aan de linkerkant van de site tref je onze handige en razendsnelle zoekfunctie. Hiermee kun je heel eenvoudig zoeken op merk, artikelgroep of maat. Heb je een keuze gemaakt en wil je deze wijzigen? Klik gewoon nog een keer op het criterium en deze komt te vervallen. Wanneer je op een artikel klikt krijg je detailinformatie te zien. Beweeg met de muis over de foto en je zoomt automatisch in. Wanneer je dubbelklikt, zie je een grotere foto.

Extra service
Bij ieder aangeboden artikel staat een button 'stel een vraag over dit product'. Heb je een vraag over dit specifieke product dan kun je dat laten weten door gebruik te maken van deze button. Ook kun je hier jouw eigen maten aangeven en ons verzoeken na te meten welke maat voor jouw geschikt zal zijn. In de shoppingbag kun je zien wat je hebt besteld. Ook hier kun je jouw bestelling nog aanpassen.

Betalen
In het afrekenmenu kun je kiezen of je met iDEAL wilt betalen of dat je via een bankoverschrijving je rekening wilt voldoen. Kies je voor bankoverschrijving dan reserveren wij het artikel de dag van bestelling plus 1 werkdag voor je. Zodra jouw betaling bij ons ontvangen is wordt het verzonden. Je bestelling wordt binnen 2 dagen op het door jou aangegeven adres afgeleverd. Als het pakket niet bij buren afgeleverd mag worden, kun je dit aangeven bij de opmerkingen.

Voorraad winkel 

In onze winkel hangt de meest recente collectie. Heb je een artikel gezien in onze outlet of een vorig seizoen kun je geheel vrijblijvend een verzoek doen om het te passen in de winkel. Bij de buttom stel een vraag  geef je aan welke maten je graag wilt passen. De volgende dag hangt het voor je klaar in de winkel.

Copyright © 2020, filly fashion