Collection Alert
Openingstijden fillyfashion Zeist

Cash mob bij filly fashion

Cash mob bij filly fashion in Zeist

Wel eens van een cash mob gehoord? Nou wij wel!!

Familie en vrienden zagen het idee voorbij komen in weekblad Elsevier.cashmob bij fillyfashion
Het brein achter deze actie bedacht zich niet en ging meteen aan de slag.
Zoveel mogelijk mensen benaderen die betrokken zijn bij een bepaalde winkelier. Je spreekt allemaal tegelijkertijd af om te komen shoppen . En ja niet zo maar shoppen maar echt serieus. Iedereen doet op dat moment een aankoop al  is het maar een shawl of een ketting.

De betreffende winkelier kan meteen na binnenkomst van de menigte zijn of haar oproepkrachten bellen. Want ja er ligt bloedserieuze omzet op de loer. Om het feestje voor de winkelier extra te bekrachtigen nemen ze ook gebak mee. Met als gevolg dat de “gewone shoppende “klant signaleert dat het groot feest is in deze winkel. En ja hoor dan wil die klant ook weer van alles kopen. Gevolg te weinig paskamers  en file bij het pinapparaat. En ja als de gehele menigte je winkel heeft verlaten is je kassalade lekker vol, je winkel geplunderd, je etalageramen vies van rondkruipende kids.

Nog steeds volstrekt beduusd sta je daar dan of eigenlijk nog steeds. S `avonds plof je moe op de bank . Zin om de volgende dag weer te gaan werken………..

Copyright © 2020, filly fashion