Collection Alert
Openingstijden fillyfashion Zeist

filly mode online

Mode online

In 1980 opende filly fashion haar deuren op de Eerste Hogeweg in Zeist. Van mode online verkopen was destijds geen enkele sprake. Het filiaalbedrijf was onderdeel van Broekhuis Mode uit Barneveld. Service en advies stonden en staan nog steeds centraal.

De damesmode die filly fashion aanbood is door de jaren heen altijd  betaalbaar, trendy en van zeer goede pasvorm geweest. Natuurlijk gaat filly ook met de tijd mee door de jaren heen. Bij de start van deze damesmode was de college style helemaal hot. Later is de damesmode veel losser en nonchelanter geworden. Maar altijd zijn de kwaliteit en de prijs gewaarborgd gebleven.

In 1997 is de dames mode zaak overgenomen door Henk-Jan en Annet Ploeg. In 2008 is filly online gegaan met haar damesmode via een shop online op haar website. Zo kwamen de eerste  bestellingen van damesmode online binnen bij filly fashion. De vraag naar  online kleding shoppen en online presentatie van de filly collectie groeide enorm. Daardoor is de filly shop met kleding online gegaan met een proffesionele webshop www.fillyfashion.nl . Dagelijks komen de bestellingen online binnen en worden deze dezelfde dag nog verwerkt. Ook online weten we onze kwaliteiten en krachten te behouden.

We blijven persoonlijk, geven advies en als je wilt kun je ons ontmoeten in onze winkel met damesmode in Zeist. Wil jij weten wat andere van onze online service vinden ?Lees  hier onze reviews en shop kleding online.

Copyright © 2020, filly fashion