Collection Alert
Onze winkel in Zeist
Openingstijden fillyfashion Zeist

Tramontana

Tramontana online
Nog een merk van Nederlandse bodem bij filly fashion met prachtige jurkjes, mooie pasvormen en fijne materialen.Tramontana. Voortaan shop je Tramontana bij filly fashion! Behoort kleding van Tramontana tot je favorieten, dan is een bezoek aan onze webshop zeker de moeite waard. Tramontana brengt een gevarieerde damesmode collectie in Tramontana jurken, tops,blouses en vesten. Tramontana weet altijd als beste de hand te leggen op fraaie stijlvolle dessins. 


Waarom Tramontana shoppen bij fillyfashion?
Het damesmode label Tramontana is online bij filly te bestellen, des te leuker vinden wij het dat je dit merk  bij ons online kan bestellen. En bij  filly fashion betaal je geen verzendkosten, verzending binnen 48 uur en krijg je nog persoonlijke service.

Hoe combineer je Tramontana?

Het uitgangspunt van fillyfashion is veel mode combineren. Zo ook de Tramontana collectie. Deze draag je met veel plezier met ParaMi broeken. Angels spijkerbroeken of mode van Expresso en Sandwich. Zo trek je na èèn seizoen de conclusie dat deze damesmode van filly haar geld waard is. 

Tramontana jurken

De jurken van Tramontana zijn gewild. Ze gebruiken prachtige soepele materialen. De dessins zijn vaak vrolijk en uitbundig. Zowel in het voorjaar als najaar heeft Tramontana een leuke collectie jurken in haar assortiment. 


Nu alvast een kijkje nemen bij Tramontana mode en  de andere Nederlandse merken bij filly fashion?

Copyright © 2019, filly fashion