Collection Alert
Openingstijden fillyfashion Zeist

HV-Society

HV Society: sportief en modieus. Damesmode met een eigen karakter. Bij filly laten wij je graag de hv polo jas zien. Een jas met perfecte functionaliteiten en een sportieve klassieke uitstraling.

HV Society kleding is een trendy lifestyle merk met een rijke geschiedenis in paardensport, kleding, accessoires en ruitersportartikelen. Bij HV Society damesmode  is de filosofie zoals een polospeler zijn spel benaderd: met passie,  inzet, creativiteit en moed! Elk product is zorgvuldig ontworpen en geproduceerd om zeker te zijn van de kwaliteit van zijn unieke stijl. HV Polo bekend van de HV Polo rijbroek. In de HV SOCIETY online shop van fillyfashion.nl is een grote collectie online te vinden.
Hvsociety biedt een prachtige collectie jassen en shirts. De jassen en jacks van HV Polo zijn van alle juiste details voorzien. Zo kunnen in het najaar de imitatie bontranden er af gehaald. De sweats en vesten van HV Polo zijn gemaakt van een goede kwaliteit.

Bij filly fashion is HV society verkrijgbaar in de winkel in Zeist en online. Je betaalt geen verzendkosten, verzending binnen 24 uur en persoonlijke service!
HV Society online shop-HV polo shirts-HV Society outlet-HV Polo-HV Polo Zeist-HV Polo jas- HV Society jurk-hvpolo
Copyright © 2020, filly fashion