Collection Alert
Openingstijden fillyfashion Zeist

ParaMi

Bij ParaMi geloven ze dat specialisme leidt tot perfectie. Daarom maken zij al sinds  hun oprichting in 2011 niets anders dan damesbroeken. Broeken van ParaMi hebben  een unieke prijs/kwaliteitverhouding en  zijn herkenbaar aan hun  vaste pasvormen. Een uitgangspunt van ParaMi wat geheel aansluit bij de boetiek filly. Die pasvormen zijn de specialiteit: voor iedere type vrouw en voor ieder silhouet hebben zij de perfect passende broek.

ParaMi is een fancy basismerk voor de moderne vrouw. Zij staat middenin het leven en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar kleding. Om aan die hoge eisen te voldoen, ontwerpt het design-team van de Para Mi broeken collecties vanuit Nederland, waar na productie ook de kwaliteitscontrole hier plaats vindt. Zo ontsnapt geen detail aan de ParaMi broeken. Bekijk de collectie van ParaMi broeken bij filly fashion online of in haar winkel in Zeist.

Bekende modellen van ParaMi broeken zijn de Angela en de Celine,De Angela is een slimfit en het model Celine een skinnyfit.

ParaMi,ParaMi broeken,ParaMi Zeist,Para Mi online,parami broeken, para mi broeken,broeken parami,spijkerbroeken,Lindsey,Ivy,

Copyright © 2020, filly fashion