Collection Alert
Openingstijden fillyfashion Zeist

Mode en of kleding

Mode en of kleding.

Regelmatig vragen we ons af, verkopen we mode of kleding? Maakt dat dan zoveel uit? Nou ja …………...voor ons misschien wel. Ook voor onze klanten? Ja en dat weten we niet altijd.

Mode is ons vak. Mode is onze liefde. Mode is onze passie. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Mode verandert telkens. Dat brengt aandacht en actie met zich mee. Een modische vrouw vindt het leuk ieder seizoen iets te kopen naar de laatste trends. En daar zit echt altijd wel wat bij wat aansluit bij jouw type of style. Je volgt de laatste mode via bladen, tv of je deelt dat juist gezellig met je vriendinnen. “Dat komt weer in! Weet je nog van vroeger? Toen…..en zo komen de herkenbare verhalen los. Je maakt je keuze wat bij jouw past en koopt mode en draagt het met flair. Dat is nou mode.

Kleding is ook ons vak. We hebben opleidingen genoten om alles te weten van kleding. Is het snel brandbaar? Hoe kan ik het wassen? Welke samenstelling gaat pillen? We hebben ook leuke trouwe klanten die kleding bij ons kopen. En ja soms ook ieder seizoen terug komen om kleding te kopen. Het moet lekker zitten. Overal bij kunnen en bij iedere gelegenheid gedragen kunnen worden. Soms wordt het jaren gedragen maar soms wordt het binnen èèn seizoen lekker versleten om hwet volgende seizoen weer uitbundig kleding te gaan kopen.

Ja, zo zie je maar de veelzijdigheid van een ondernemer in de mode en of kleding. Trots zijn we altijd als de dame voor mode en de dame voor kleding telkens terug komen. Daar doen we het voor.

 

Copyright © 2020, filly fashion