Collection Alert
Openingstijden fillyfashion Zeist

Over filly

Waarom filly fashion veel terugkerende klanten heeft.

Dagelijks horen we dames zeggen in onze winkel” Ik weet niet meer wat ik aan moet trekken als ik s`ochtends voor mijn kledingkast sta”. fillyfashion zeistSoms weet je niet goed wat het weer gaat doen die dag. Telkens weer pak je dat ene kledingstuk uit je kast omdat het zo comfortabel draagt. Is de combinatie die je voor deze dag voor ogen hebt gekleed genoeg? Is het wel acceptabel met een jeans eronder? Herken je dat? Je denkt een hele kast vol kleding te hebben en toch weet je het s morgens niet meer en ga je met een onzeker gevoel de deur uit.

Nou, je bent niet de enige. We horen dit dilemma dagelijks. Wij werken met vele merken waar we de krenten uit de pap weten te halen. Zo mix je de stijl van het ene label prima met het andere label. Waarom doen we dat? Wij weten dat jij uniek bent. En dat verdient een unieke aankleding. We verkopen geen voorgekauwde setjes van leveranciers. Wij gaan samen met jou de winkel door om een set te zoeken wat bij jou past. Kleding wat op jouw lijf geschreven staat en past bij jouw figuur. Het is ons doel om jou blij te maken met jouw aankopen. Als jij je gelukkig voelt in wat je aan hebt, straal je dat uit. Jouw omgeving merkt dat zeker.

We horen graag van je wat je van ons vindtIn ons gastenboek online kun je reacties lezen van klanten die geslaagd zijn bij filly voor hun aankopen. We vragen zowel online klanten als klanten die hun aankopen in onze winkel in Zeist doen hier hun ervaring met filly achter te laten. Ons persoonlijke advies wordt erg gewaardeerd. Zelfs als je in België woont of elders ver van Zeist kun je ons bellen voor advies als je vragen hebt over je online aankopen.  We stellen het erg op prijs als jij jouw ervaring wilt schrijven in ons gastenboek.
 
gastenboek filly zeist

De unieke ondernemers achter filly               fillyfashion zeist


In 1980 vestigde fillyfashion haar modezaak in Zeist. Sinds 1997 zijn wij, Henk-Jan en Annet Ploeg, de eigenaren van deze modezaak. Met hart en ziel werken wij hier dagelijks aan en genieten we van onze klanten. We creëren vele soorten combinaties voor onze klanten uit alle merken die we aanbieden. Eerlijk advies wordt erg gewaardeerd. Klanten worden daar zo vrolijk van! Sinds 2010 hebben wij er een webshop bij geopend. Best lastig en super spannend. In 1997 hadden nooit gedacht dat we dit soort activiteiten gingen opzetten in ons eigen bedrijf.Via een heel ander kanaal hetzelfde doel zien te bereiken, blije klanten. En nu, best heel erg trots. Ook horen we iedere dag in de winkel van klanten dat ze thuis, heerlijk op de bank bekijken welke leuke kleding we in huis hebben. Zelfs de buurvrouw in de straat volgt onze nieuwsbrief en scrolt daarna de online shop door. Om vervolgens even langs te komen, het te voelen, te zien en natuurlijk dat praatje. Waar het  mogelijk is  bieden wij persoonlijk contact, ook online. 

 

Speciale openingstijden en parkeren


Heb je overdag geen tijd om langs te komen,bij ons kun je `s avonds op afspraak geheel vrijblijvend komen winkelen in Zeist. Voor een afspraak mail ons info@fillyfashion.nl of bel ons 0m een afspraak te maken. filly fashion bevindt zich in de regio Utrecht in het hart van Zeist niet ver van de Hema en de H&M. Er zijn voldoende parkeergarages dichtbij waaronder op de Mr. de Klerkstraat. 

Gezien wat anderen van ons vinden? gastenboek filly zeist
Kom eens langs bij filly in Zeist en maak kennis met onze winkel, onze collectie en natuurlijk met ons,

groet Henk-Jan & Annet                                                                                                                       

  fillyfashion zeist Eerste Hogeweg 29
   3701HG Zeist
   030-6913893
   info@fillyfashion.nl

Copyright © 2020, filly fashion