Collection Alert
Openingstijden fillyfashion Zeist

Sparen bij filly

Met het filly`s sparen geniet je het hele jaar door van voordeel. sparen bij filly

Het filly`s sparen is  een persoonlijk spaarsysteem. Bij besteding van iedere vijf euro, online of in onze winkel, ontvang je met het sparen  één gratis kortingspunt.  Heb je  75 of meer kortingspunten? Dan ontvang  je, ieder halfjaar, een ModeCheque ter waarde van € 25.= bij iedere 75 kortingspunten.De ModeCheque kun je verzilveren bij je  volgende aankoop in onze winkel of in onze webshop. Heb je  onvoldoende bonuspunten gespaard? Dan blijf  je  gewoon doorsparen.

In onze winkel ligt een aanvraagformulier .Ook onder aan deze pagina kun je een aanvraagforumlier invullen.Je ontvangt een persoonlijk spaarnummer.Deze hoef je niet te onthouden. Wij kunnen aan de hand van je naw gegevens je verkopen boeken op jouw persoonlijke nummer.

Tellen alle verkopen mee voor het sparen bij filly?


 Nee, alle artikelen die je koopt met een opruimingskorting tellen niet mee voor de modecheque. Daarnaast kunnen vermaakkosten en een aantal accesoires niet meegerekend worden. Met alle andere verkopen spaar je voor jouw cadeaucheque.

Wanneer ontvang ik mijn gespaarde cadeaucheque?

Twee keer in een jaar worden de cheques per post verzonden. Dit zal zijn voor de aanvang van het nieuwe voorjaars en najaarsseizoen.Deze kortingsbon is voor een bepaalde periode geldig en kan niet ingeleverd in combinatie met andere kortingen.

 

Alle voordelen van de spaar kaart voor jou op een rij:

  • Bij elke € 5,- ontvang  je één gratis kortingpunt. Iedere 75 punten staan voor een mode cheque  van € 25.=
  • Ieder halfjaar ontvang je , bij een spaartegoed van iedere  75 punten, een ModeCheque ter waarde van het door jouw  gespaarde bedrag;
  • Je kunt als eerste kennismaken met de nieuwe collectie. 

 

Je  spaart ook fashionpunten op onze webshop.

 

Als je een bestelling plaats bij fillyfashion.nl,kun je ingeven of je mee wilt sparen.
Er zijn drie opties,

*Je geeft aan dat je wilt gaan sparen bij filly.Vink het hokje aan in het bestelmenu.Aan de hand van de naw gevens die je ingeeft voor de bestelling maken wij een nummer aan.Je krijgt een bevestigingsmail van filly.

* Je hebt bij een vorige bestelling een klantnummer aangevraagd.In het bestelmenu vink je aan dat je al geregiseerd staat. Wij voegen jouw aankopen toe aan jouw persoonlijke nummer

*Je wenst geen deelname aan een  persoonlijk spaarsysteem. Je hoeft verder niets te doen. 


Veel shopplezier!
 

Copyright © 2020, filly fashion