• Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Geen verzendkosten & persoonlijke service
  • 030-6913893

Angels broeken Zeist

Angels broeken

speciale openingstijden

Heb je overdag geen tijd om langs te komen,bij ons kun je `s avonds op afspraak geheel vrijblijvend komen winkelen in Zeist

Angels broeken zijn bij veel dames bekend. Dit broeken label is een Duits broeken merk. En dat voel je. De degelijkheid die bij ons favoriet is herken je in de Angels broeken. De styling is eenvoudig. De meeste Angels broeken zijn 5 pocket broeken. De taille is wat hoger. En dat wordt zeer gewaardeerd bij fillyfashion. Bezoekers van Zeist komen vanuit de gehele regio voor dezze Angels broeken. Een goed passende broek is veel waard. Fillyfashion heeft in haar winkel in Zeist een ruim assortiment broeken. Je treft er de Angels broeken, Para Mi broeken, Rosner broeken en de Zerres. Zo kun je altijd slagen voor een goed passende broek in Zeist. Wil je de collectie Angelsbroeken online bekijken? Ook dat kan bij fillyfashion.

Angels spijkerbroeken

Een goede spijkerbroek is je basis in je kledingkast. Ook Angels heeft een leuk assortiment spijkerbroeken. In het najaar zien we vaak de donkerblauwe Angels jeans. De blue blue is een favoriete kleur. Deze Angels jeans is vaak te verkrijgen vanuit een basisdepot. Zo wordt deze spijkerbroek dan wekelijks aangevuld. In het voorjaar verkopen we als spijkerbroek vooral de medium blue of de licht blauwe. Deze wassingen zijn in het najaar vaak niet te verkrijgen. Dus wil je graag een Angels jeans in een licht kleur? Koop deze dan in het voorjaar. Ook de Angels jeans koop je niet voor een seizoen. Deze spijkerbroeken zijn van Duitse komaf en hebben een goede kwaliteit. Bij fillyfashion shop je online in haar webshop de Angels jeans.

Angels Skinny

De Angels broeken kennen een aantal modellen die terugkeren. De meest voorkomende zijn de Skinny, Cicimodel, Dolly, Maloe en Ornella.De Skinny is het gehele jaar te verkrijgen. Op dit moment is de Angels jeans Skinny het meest verkochte . De Skinny van Angels een een fraaie slanke broek. Zij is niet super skinny. Meestal heeft de Skinny van Angels Jeans de lengte 32.

Angels Dolly in Zeist

De Dolly van Angels is favoriet bij een vaste klantenkring. Dit model van Angels heeft een rechte pijp. De laatste jaren is het alleen maar Skinny geweest wat de klok slaat. Maar soms staat een Dolly vele malen mooier. Gelukkig heeft Angels Jeans de Dolly op voorraad. Zo kunnen we deze klanten laten stralen met de Dolly van Angels Jeans.

 

nooit meer iets missen!

meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste mode en acties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.