• Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Geen verzendkosten & persoonlijke service
  • 030-6913893

Filly Zeist gaat stoppen

Toen we dit mooie pand in 1997 kochten wisten we het. Dit pand heeft charme. Prachtige opvalwaarde en nu met de eerste verticale tuin in Zeist.
Dat is ook Wok to Go opgevallen. Deze succesvolle horecaformule wil zich graag in Zeist vestigen op nr. 29.

Na 25 jaar met ontzettend veel plezier en passie fillyfashion te hebben gerund maken we plaats voor een startende ondernemer.

Met ontzettend veel plezier hebben we al die jaren samen onze winkel met de webshop gerund. We hebben speciale contacten opgebouwd.
Maar ook alle uitdagingen van de laatste jaren hebben ons creativiteit en verbondenheid gegeven. Dankzij alle lieve gunnende klanten.
Wat waarderen we dat!

Het centrum van Zeist is ook een heerlijke plek van ontmoeting. Met velen van jullie hebben we even een babbeltje gemaakt op de stoep, op de mat
of aan de koffietafel. Klant of geen klant, we hebben daar enorm van genoten. Wat gaan we dat missen!

Maar toch….na wakker te hebben gelegen en weer een goede nacht te hebben gemaakt zien we ook leuke uitdagingen zonder filly.
Meer vrije tijd en waar één deur dicht gaat, gaan er meerdere open. We hopen de komende maanden een ieder nog te spreken.
Medio 2022 zal filly sluiten.

Dank voor ALLES,
Sjalom, Liefs Henk-Jan & Annet Ploeg

Shop de sale met 60% korting. Bekijk de mogelijkheden hier.

 

 

filly fashion Zeist damesmode

we horen graag wat je van ons vindt.

Bij de reviews online kun je reacties lezen van klanten die geslaagd zijn bij filly voor hun aankopen. We vragen zowel online klanten als klanten die hun aankopen in onze winkel in Zeist doen hier hun ervaring met filly achter te laten. Ons persoonlijke advies wordt erg gewaardeerd. Zelfs als je in België woont of elders ver van Zeist kun je ons bellen voor advies als je vragen hebt over je online aankopen. We stellen het erg op prijs als jij jouw ervaring wilt achterlaten op deze site of bij google.

de unieke ondernemers achter filly.

In 1980 vestigde filly fashion haar modezaak in Zeist. Sinds 1997 zijn wij, Henk-Jan en Annet Ploeg, de eigenaren van deze modezaak. Met hart en ziel werken wij hier dagelijks aan en genieten we van onze klanten. We creëren vele soorten combinaties voor onze klanten uit alle merken die we aanbieden. Eerlijk advies wordt erg gewaardeerd. Klanten worden daar zo vrolijk van! Sinds 2010 hebben wij er een webshop bij geopend. Via een heel ander kanaal hetzelfde doel zien te bereiken, blije klanten. En nu, heel erg trots. Ook horen we iedere dag in de winkel van klanten dat ze thuis, heerlijk op de bank bekijken welke leuke kleding we in huis hebben. Om vervolgens even langs te komen, het te voelen, te zien en natuurlijk dat praatje. Waar het mogelijk is bieden wij persoonlijk contact, ook online.

Groet Henk-Jan & Annet

nooit meer iets missen!

meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste mode en acties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.