• Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Geen verzendkosten & persoonlijke service
  • 030-6913893

Fillyfashion en Corona

speciale openingstijden

Heb je overdag geen tijd om langs te komen,bij ons kun je `s avonds op afspraak geheel vrijblijvend komen winkelen in Zeist

Wat zijn we allemaal in een bizarre situatie terecht gekomen.  De Corona crisis raakt ons allemaal, ook bij fillyfashion in Zeist. Iedereen in ons dorp, een ieder in Nederland en zelf een ieder op deze aarde. Veel is onzeker.

Kleding kopen en Corona

We hebben onze openingstijden in Maart aangepast. Zoals altijd hebben we alle tijd om voor jou de passende kleding met jou uit te zoeken. Ook verkopen we op dit moment op afspraak. Zo kunnen we verantwoord werken. In de winkel tref je een deurbeleid. Niet meer dan 8 mensen naar binnen. We desinfecteren onze handen bij binnenkomst. Zo komt jouw en onze gezondheid niet in gevaar. Natuurlijk allemaal op gepaste afstand. We houden het per dag in de gaten. Deze info vindt je dan op onze site.

Service en Corona

Wel raar. Wij stoppen zo graag even de blouse bij de broek in, spelden de broeken zonder pardon af of rollen je mouwtjes even op. Nu zijn we wat voorzichtig. Maar toch hebben we afgelopen week gezien dat het goed mogelijk is. We zijn ons allemaal bewust van de ontstane situatie
Je kunt ook jouw favoriete set online bestellen. We hebben een geheel nieuwe webshop met alles er op en eraan. We bezorgen gratis in geheel Nederland.
Op al deze manieren wil fillyfashion in Zeist je ook in deze Corona crisis laten stralen.

Mensen bedankt voor alle lieve berichten en steun laatste weken. We vragen ons allemaal af hoe het centrum er over een half jaar uit zal zien. Het is spannend, het is onzeker. Waarschijnlijk zit jij ook in een onzekere situatie. Kijk naar buiten. Het voorjaar is prachtig. De tijd gaat door, het is lente en het wordt zomer.

We wensen je gezondheid en veerkracht, let een beetje op elkaar

Liefs Henk-Jan & Annet
Een afspraak maken? Mail ons op info@fillyfashion.nl
Of bel/SMS 06-12883562

 

nooit meer iets missen!

meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste mode en acties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.