• Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Geen verzendkosten & persoonlijke service
  • 030-6913893

Koop lokaal maar digitaal

Koop lokaal maar digitaal

In deze lockdown sluit ook fillyfashion haar deuren tijdelijk tot en met 19 januari. Als jij niet naar ons kunt komen, komen wij graag naar jou.
In onze webshop vindt je een groot deel van onze collectie. We verzenden gratis binnen Nederland.
Heb je een vraag over een artikel? Laat het ons weten via het vragenformulier. Of stuur een mail naar info@fillyfashion.nl.

In de regio van Zeist bieden we een extra persoonlijke service. Wij bezorgen jouw bestelling persoonlijk zonder verzendkosten. Is de bestelling niet geheel naar je wens? Woon je in de onderstaande plaatsen? Wij halen uw bestelling geheel kosteloos op. Binnen 2 dagen ontvang je het factuurbedrag retour op jouw rekening. Vul het retourformulier in en vergeet niet je 06 nummer achter te laten.
Zeist

Driebergen
Maarn
Doorn
Bunnik
Utrecht
Houten
Soest
Soesterberg
Nieuwegein

Bedankt voor je aankoop bij een ondernemer in Zeist. Zo help je mee aan een vitaal centrum. Koop lokaal, maar digitaal. Na de lockdown ontvangen wij je graag in onze winkel. Maar nu jij niet naar ons kunt komen, komen wij graag naar jou. Tijdelijk is onze etalage in Zeist uitgebreid. Kom gerust langs om deze te bewonderen. Eerste Hogeweg 29 in Zeist.

Liefs Henk-Jan & Annet

 

nooit meer iets missen!

meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste mode en acties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.