• Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Geen verzendkosten & persoonlijke service
  • 030-6913893

over filly

over filly: waarom filly fashion
veel terugkerende klanten
heeft.

Dagelijks horen we dames zeggen in onze winkel” Ik weet niet meer wat ik aan moet trekken als ik s`ochtends voor mijn kledingkast sta”. Soms weet je niet goed wat het weer gaat doen die dag. Telkens weer pak je dat ene kledingstuk uit je kast omdat het zo comfortabel draagt.

Nou, je bent niet de enige. We horen dit dilemma dagelijks. Wij werken met vele merken waar we de krenten uit de pap weten te halen. Zo mix je de stijl van het ene label prima met het andere label. Waarom doen we dat? Wij weten dat jij uniek bent. En dat verdient een unieke aankleding. Wij gaan samen met jou de winkel door om een set te zoeken wat bij jou past. Kleding wat op jouw lijf geschreven staat en past bij jouw figuur. Het is ons doel om jou blij te maken met jouw aankopen. Als jij je gelukkig voelt in wat je aan hebt, straal je dat uit.

 

 

 

 

 

filly fashion Zeist damesmode

we horen graag wat je van ons vindt.

Bij de reviews online kun je reacties lezen van klanten die geslaagd zijn bij filly voor hun aankopen. We vragen zowel online klanten als klanten die hun aankopen in onze winkel in Zeist doen hier hun ervaring met filly achter te laten. Ons persoonlijke advies wordt erg gewaardeerd. Zelfs als je in België woont of elders ver van Zeist kun je ons bellen voor advies als je vragen hebt over je online aankopen. We stellen het erg op prijs als jij jouw ervaring wilt achterlaten op deze site of bij google.

de unieke ondernemers achter filly.

In 1980 vestigde filly fashion haar modezaak in Zeist. Sinds 1997 zijn wij, Henk-Jan en Annet Ploeg, de eigenaren van deze modezaak. Met hart en ziel werken wij hier dagelijks aan en genieten we van onze klanten. We creëren vele soorten combinaties voor onze klanten uit alle merken die we aanbieden. Eerlijk advies wordt erg gewaardeerd. Klanten worden daar zo vrolijk van! Sinds 2010 hebben wij er een webshop bij geopend. Via een heel ander kanaal hetzelfde doel zien te bereiken, blije klanten. En nu, heel erg trots. Ook horen we iedere dag in de winkel van klanten dat ze thuis, heerlijk op de bank bekijken welke leuke kleding we in huis hebben. Om vervolgens even langs te komen, het te voelen, te zien en natuurlijk dat praatje. Waar het mogelijk is bieden wij persoonlijk contact, ook online.

Groet Henk-Jan & Annet

speciale openingstijden

Heb je overdag geen tijd om langs te komen, bij ons kun je`s avonds op afspraak geheel vrijblijvend komen winkelen in Zeist

nooit meer iets missen!

meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste mode en acties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.