• Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Geen verzendkosten & persoonlijke service
  • 030-6913893

Retourneren en ruilen

Retourneren?
Geen probleem! Via het onderstaande retourformulier meld je met gemak je retour aan. Je bent gerechtigd de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop te ontbinden. De retourkosten zijn altijd voor de klant. Voor de retourtarieven klik hier. Omdat wij onze artikelen ook in onze winkel verkopen verzoeken wij uw retouren indien mogelijk binnen 7 dagen terug te sturen.

Wilt u gebruikmaken van het recht op 30 dagen bedenktijd, dan kunt dat via deze link aanvragen. Vermeld wel altijd uw naam en ordernummer. Bij gebruikmaking van de bedenktijd komen de retourkosten altijd voor de klant. Voor de retourtarieven klik hier.

Bij kopen op afstand neemt de koper het risico dat het artikel niet volledig aan de verwachtingen kan doen. De verkoper kan dit niet uitsluiten. Als consument heeft u recht op een deugdelijk product.  De koper kan dit voorkomen door de aankopen in de winkel te doen. Vergoeding van de gemaakte verzendkosten bij retourneren met sale artikelen kan daarom niet verhaald worden op de verkoper.

Vanzelfsprekend nemen wij alleen je retour in behandeling wanneer het artikel onbeschadigd is, niet gedragen, gewassen of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt is en voorzien is van de aangehechte (info)kaartjes.

De kosten voor het retour zenden komen voor jouw rekening. Filly stort na ontvangst van je retour het betreffende bedrag zo snel mogelijk terug op het door jou op te geven rekeningnummer.

Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop dient jouw aangemelde retour teruggestuurd te worden naar:

filly fashion
Eerste Hogeweg 29
3701HG Zeist

Ruilen?
Stuur het artikel wat je wilt ruilen volgens bovenstaande procedure terug naar filly. Bestel het nieuwe artikel in onze webshop. Het bedrag van het retour gestuurde artikel storten wij zo spoedig mogelijk terug als het artikel in goede orde is ontvangen.

  • Indien u niet de gehele bestelling, als vermeld op de factuur, retour stuurt graag aangeven welke artikelnummers retour worden gestuurd.

 

 

speciale openingstijden

Heb je overdag geen tijd om langs te komen,bij ons kun je `s avonds op afspraak geheel vrijblijvend komen winkelen in Zeist

nooit meer iets missen!

meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste mode en acties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.