• Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Geen verzendkosten & persoonlijke service
  • 030-6913893

Reviews

Reviews doen er toe. Onze wereld is enorm groot geworden. Er wordt ons enorm veel aangeboden. Hoe weet je dan dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf als je er voor de eerste keer wilt bestellen? Soms hoor je op verjaardagen of van bekenden waar ze leuk geslaagd zijn. Maar af en toe heb je geen enkele recensie. Hoe handig zijn dan de reviews. Lees ze hier. Een review plaatsen? Scrol naar beneden. We vragen je naam en mailadres om spam te voorkomen. Ale reviews worden anoniem geplaatst.

Reviews webshop klanten

Ben jij een ervaren webshop klant van fillyfashion.nl? Wij stellen het zeer op prijs als je een berichtje achter wilt laten bij de reviews. Ons bedrijf valt onder de z.g.n. kleine zelfstandigen. We zijn groot geworden door de mond op mond reclame. En daar zijn we nog steeds goed in. Jouw bijdrage kan daarbij helpen.

Reviews winkel Zeist klanten

Onze klanten uit de winkel in Zeist weten veel over ons te vertellen. Al vanaf 1980 is filly gevestigd op de Hogeweg in Zeist. Met regelmaat vinden ook deze klanten het leuk om een bijdrage te leveren aan de reviews hier op de site. Zij weten natuurlijk al van vele jaren hoe filly werkt. Welke mensen er werken, hoe hun advies is en hoe betrouwbaar ze zijn.

Trots op de reviews

Heb je ze al gelezen? Wij zijn er super trots op. Daar doen we het allemaal voor. Tevreden klanten die graag terug komen. En het fillyteam geeft daar graag een persoonlijk tintje aan. Lees ze snel en plaats een review.

Review plaatsen? Scrol naar beneden.

6 juni 2021

Filly fashion is een hele klantvriendelijke winkel waar je prima en deskundig advies krijgt. Ik kom er graag, ook om de gastvrije uitstraling.

Reactie van Filly

Dank je wel voor je lieve bericht. Kom snel nog een keer kop koffie halen. Daar was zaterdag geen tijd voor. Veel plezier van de heerlijke broek en het shirt met Afrikaanse dieren. Past helemaal. Groet van alle Ploegjes

26 mei 2021

Vandaag een truitje ontvangen va HC Society. Keurig verpakt , met een persoonlijke noot. Zeer snelle levering en ik werd netjes op de hoogte gehouden van het verloop middels de mail. Ik ben erg blij met het truitje en met uw winkel.

Reactie van Filly

Super bedankt voor je review. Veel plezier van je pullover van HV Society. Altijd erg blij met deze mooie berichten. Daar doen we het graag voor,gr Annet & Henk-Jan

5 mei 2021

Heel hartelijk dank voor het supersnelle versturen van de hv polo vest en fijn zonder verzendkosten!
Ben er erg blij mee en leuk een persoonlijk berichtje er bij!
Leuk weer een nieuwe winkel ontdekt te hebben met mijn favoriete merken.
Ik blijf jullie volgen en wie weet gauw weer iets bestellen!

Reactie van Filly

Wat leuk dat we er een nieuwe enthousiaste volger bij hebben. Veel plezier van het HV polo vest. Het is een goed merk waar veel dames op terug komen. Voor meerdere dames dus een favoriet merk. Tot de volgende keer, groet Annet

27 april 2021

Super bedankt voor de snelle levering. Ik ben erg blij met het HV spijkerjack. Zit heerlijk.
En de persoonlijke notitie vond ik extra leuk. Super service bedankt

Reactie van Filly

Dank je wel voor dit mooie bericht. Veel plezier van je HV spijkerjack. Bijna ieder seizoen zit er wel zo`n heerlijk spijkerjack van HV Society in de collectie. En ook allemaal met stretch. En dat voel je. Leuk te horen dat je een persoonlijke noot kunt waarderen. Daar doen we het voor, groet Henk-jan & Annet

14 april 2021

Ga naar Filly Fashion voor vriendelijkheid en heel veel keus. Je zult er slagen en steeds weer komen!!

Reactie van Filly

U vooral ook heel erg bedankt. Zelfs toen we helemaal gesloten waren konden we bij u langs komen met een tas vol broeken. Had ook wel weer iets bijzonders. Bedankt voor al uw aankopen en deze mooie review. Groet Henk-Jan & Annet.

2 april 2021

Ontzettend snelle levering met een leuk persoonlijk berichtje bij de HV Society jas die ik heb besteld. Ben er erg blij mee!

Reactie van Filly

Super leuk te horen. HV Society heeft altijd leuke stijlvolle jassen waar je jaren plezier aan beleefd. Goed te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. Daar doen we het voor. Veel plezier ervan en tot de volgende keer, groet Annet & Henk-Jan.

31 maart 2021

Kleding wordt netjes en snel verzonden, ook Aftersales goed geregeld! Retour sneller verwerkt dan PostNL kon verwerken dat het pakketje retour was gekomen. Heel fijn!

Reactie van Filly

Super bedankt. Dat kan zeker kloppen dat we sneller waren dan Post.nl. Jouw retour kwam binnen en we hebben het onmiddelijk verwerkt. Je had het ook netjes retour verpakt. Fijn dat je een review hebt geschreven. Graag tot de volgende keer. groet Henk-Jan en Annet

17 maart 2021

Erg blij met mijn nieuwe shirts: bloemetjes blouse van HV Society en Bloomings shirt met stippen😊
Perfecte pasvorm en snel in huis!

Reactie van Filly

Wat fijn !!! Weer een klant blij. Veel plezier van je HV Society blouse en Bloomings shirt. En tot de volgende keer, groet Henk-Jan en Annet

17 maart 2021

Al een aantal keer wat besteld, steeds binnen 2 dagen geleverd. En als ik een vraag heb wordt deze naar tevredenheid beantwoord. Dank weer voor de snelle en juiste service. Mocht ik eens in de buurt zijn (ik kom tenslotte oorspronkelijk uit het midden van het land) kom ik zeker persoonlijk langs! Groet uit de Achterhoek.

Reactie van Filly

Dank je wel voor dit compliment uit de Achterhoek. Je bent natuurlijk welkom om vaker online bij ons te shoppen maar ook zeker in onze winkel in Zeist. Veel plezier weer van je aankopen, groetjes Annet 

13 maart 2021

Bedankt voor het versturen van de prachtige jurk van HV Society, staat mooi, ik ben er blij mee

Reactie van Filly

Wat goed te horen dat de jurk goed past en dat je er blij van wordt. Je kent het merk al geruime tijd. Ook hier krijg je ongetwijfeld weer veel plezier van. Je weet ons te vinden als je nog vragen heeft over andere artikelen van HV Society, groet Henk-Jan en Annet

4 maart 2021

Na maanden weer naar de winkel. Wat is het fijn om kleding uit te zoeken en te passen. Dank voor het meedenken en de tijd die je er voor nam. Zo leuk geslaagd…en er komt nog veel binnen. Dus tot snel😊.

Reactie van Filly

Ja bijzonder toch weer rond te kunnen struinen en te kunnen passen. Het was weer super gezellig en weer beetje bijgepraat over Zeist. Je bent weer leuk geslaagd. Veel plezier van de Para Mi broeken en de leuke tops. Dank voor je positieve support en tot de volgende keer, groet Annet

4 maart 2021

Dinsdagmiddag bestelling geplaatst en donderdagmorgen al door Postnl bezorgd.
Trui en vestjasje van Bloomings passen perfect en staan leuk. Ik ben er blij mee. 😊

Reactie van Filly

Wat leuk dat je het ons even laat weten met deze mooie review. En fijn dat het allemaal past. Want dat is natuurlijk met online kopen altijd de vraag. Maar graag tot de volgende keer en veel plezier ervan. groet Henk-Jan en Annet

3 maart 2021

Vandaag fijn gewinkeld bij Filly, goed geslaagd en al kleding voor het nieuwe seizoen. En dat in deze bijzondere tijden, zelfs de pinautomaat deed het nog 😉

Reactie van Filly

Was weer gezellig en de pin deed het nog steeds na 3 maanden. Je had de primeur op 3 maart. Leuk weer bijgekletst te zijn. Veel plezier van je aankoop. Alle goeds met alle ingewikkelde situaties. lfs alle Ploegjes

3 februari 2021

Nadat ik drie truien had besteld werden deze dezelfde dag nog bezorgd. En toen bleek dat twee niet zo geschikt waren, heeft Annet op mijn verzoek een aantal andere truien uitgezocht die vervolgens ook super snel gebracht werden. En met succes, ik ben er helemaal blij mee. Wat een verschil met een doorsnee webshop. Dat is de grote kracht van lokaal kopen. En winkeleigenaren met hart voor de zaak en hun klanten. Heel erg bedankt!

Reactie van Filly

Wat een mooi bericht. Bedankt. We wandelen veel bestellingen weg. Het voordeel van lokaal kopen. We bezorgen het graag in de omgeving. Dat is een leuke bijkomstigheid nu. Al jaren lang komt u bij ons. Leuk om u nu te ontmoeten op de stoep bij u thuis. Veel plezier van uw truien. En wie weet de volgende keer weer in de winkel. Daar rekenenen we maar op. Bedankt vooor al uw support, gr Henk-Jan & Annet

28 januari 2021

Al vele jaren klant bij Filly en tot volle tevredenheid. In Coronatijd mijn online bestelling persoonlijk thuis bezorgd krijgen was een waar genoegen. Vest heb ik na ontvangst nog nauwelijks uitgedaan. Blouse wacht nog op andere temperaturen! Straks weer in de winkel hoop ik.

Reactie van Filly

Wat lief van u. Zeker al jaren een vertrouwd gezicht bij filly. We vonden het leuk ondanks deze crisis, toch een leuk vest en blouse bij u te mogen brengen. Veel plezier ervan en groet Annet

26 januari 2021

Mijn kast aangevuld met wat basics en lekkere truitjes en ook nog een winterjack. De ene dag besteld, de volgende dag thuis bezorgd, dat is tegenwoordig sneller dan de Bijenkorf! En een truitje dat niet helemaal paste, werd thuis omgeruild, erg fijn!

Reactie van Filly

Super bedankt weer, jij!!!Veel plezier van je aankopen. Jouw basics en winterjack zijn van echte Nederlandse bedrijven. Bloomings en HV Society. Ga je echt wel plezier van krijgen. Dank voor je support,grtjs Henk-Jan en Annet.

26 januari 2021

Super attent! Mijn favoriete blouse was binnen gekomen: ik kreeg een berichtje of ik nog steeds op zoek was naar lichtblauw Expresso…Ja!! Heel graag!
Dank jullie wel!

Reactie van Filly

Wat een leuk berichtje! Jij bent natuurlijk al ervaringsdeskundige met de Xani Expresso blouse. Met 3 kleuren in je kast zie je er top uit en het draagt comfortabel. Veel plezier ervan. Werkse met je dreamteam, grtjs Annet

26 januari 2021

Wat een goede en snelle service.
‘S morgens besteld, ‘s middags thuis bezorgd. Hele sympathieke en prettige service. Echt aan te bevelen. Mijn complimenten.

Reactie van Filly

Dank je wel en graag gedaan. In deze rare tijd is het ook erg leuk weer heel creatief te kunnen zijn. Blij met alle support. Tot de volgende keer, groet Henk-Jan en Annet.

25 januari 2021

Fijn in deze tijd om online dingen te kunnen bestellen
Wat een super snelle levering, en de vriendelijkheid elke keer weer.
Dank jullie wel

Reactie van Filly

Dank je wel weer. Fijn dat je ons zo steunt in deze tijd. Gelukkig zijn we online goed te vinden. Maar hopelijk zien we je zo snel mogelijk weer in de winkel, groetjes Annet

22 januari 2021

Vorige week 2 vesten en een jas besteld via de webshop. Dank voor de snelle levering! Jullie hebben altijd een mooie collectie. De aanwijzing bij de maat van de jas was ook correct: bestel een maat groter. Kortom: een tevreden klant 🙂

Reactie van Filly

Super bedankt. Tevreden klanten daar worden we blij van. Leuk een keer bij u in het mooie Bosch en Duin te zijn geweest. Veel plezier van uw aankopen en fijn dat de jas van HV Society goed is van maat. tot de volgende keer, groet Henk-Jan en Annet

17 januari 2021

Op 15 januari 2021 via de site van fillyfashion 3 kledingstukken besteld. Volgende dag werden deze in een leuke tas thuis gebracht. Topservice! Mooie kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Reactie van Filly

Bedankt voor deze review. We worden heel creatief in deze lastige tijd. Leuk te horen dat het zo enorm gewaardeerd wordt deze topservice. We doen en graag. Bedankt dat je ook in deze tijd kledingstukken bij ons koopt. Veel plezier ervan.

16 januari 2021

Op 15 januari 2021 via de site van fillyfashion 3 kledingstukken besteld. Volgende dag werden deze in een leuke tas thuis gebracht. Topservice! Mooie kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Reactie van Filly

Dank je wel. Met liefde naar Driebergen gebracht. We wensen je veel plezier met de artikelen van HV Society en Bloomings. Vriendelijk bedankt en tot de volgende keer. En natuurlijk gezondheid in deze rare tijd, groet Henk-Jan en Annet

14 januari 2021

Wat een topservice, alles pico bello in orde. Een item ging retour (paste niet optimaal), werd thuis opgehaald en het geld stond dezelfde dag nog op de rekening met de hartelijke groeten van Annet. Ga zo door!

Reactie van Filly

Wat lief. Graag gedaan allemaal. Leuk even bijgekletst te hebben op de stoep. Hopelijk blijven jullie ook allemaal gezond lieve familie. Bedankt voor jullie support. Doet ons goed. Veel plezier van jullie aankopen groetjes HJ & Annet

9 januari 2021

Wat een service in deze moeilijke tijden. Mijn bestelling is zo snel bij mijn huis bezorgd. Top Annet.
Tot de volgende keer.

Reactie van Filly

Dank je wel weer. In plaats van dat jij bij ons aan de koffietafel zit was ik een keer bij jou. Bedankt weer voor je bestelling. Veel plezier ervan en jullie ook het beste met jullie bedrijf in deze tijd. lfs Annet

12 november 2020

Afgelopen dinsdag kwam ik bij Filly binnen omdat ik op zoek was naar een blauwe broek. De broeken van Parami zitten heerlijk en blijven mooi. Dankzij het prettige en deskundige advies van Annet ben ik prima geslaagd. Niet alleen voor een mooie broek maar ook nog voor een leuk jasje. Filly is een vaste waarde in het centrum van Zeist en met de mooie collectie altijd een bezoek waard.

Reactie van Filly

Wat leuk te horen allemaal. Ook dat je ons een vaste waarde voor het centrum noemt. We zitten er ook al vanaf 1980. De broeken van Para Mi zaten je ook perfect. En dat jasje van HV Society ga je vast veel dragen. Comfortabel jasje wat bijna als vest voelt. Veel plezier ervan en tot de volgende keer, groet Annet

24 oktober 2020

Ik wil jullie bedanken voor de correcte en snelle omruiling van de door mij bestelde blazer. Helaas woon ik te ver van jullie winkel af, maar via de post gaat het prima. Tot een volgende bestelling.

Reactie van Filly

Super bedankt voor deze review. Ook fijn dat we de blazer de volgende dag weer retour in Zeist hadden. Veel plezier van de HV Society blazer en graag tot de volgende keer online. Groet Annet & Henk-Jan

10 oktober 2020

Zo fijn om een winkel in de buurt te hebben waar je ieder jaar weer een heerlijke broek kunt kopen die goed past. En als cadeautje kan ik altijd nog kiezen uit leuke designs. Ben gisteren weer geslaagd met een fantastische ruit. Annet helpt altijd in alle rust en vriendelijkheid en geeft adviezen die op jou zijn afgestemd.

Reactie van Filly

Wat lief. Dank je wel weer. Ik hoop dat je er weer net zoveel plezier van gaat krijgen als de vorige Para Mi broek. Maar deze ruit stond je ook erg mooi weer. Tot de volgende keer en bedankt weer, groet Annet en Henk-Jan

9 oktober 2020

Woon te ver weg van Zeist , maar via de webshop lukt het goed. Adequate en snelle toezending. Plezierig en bedankt.

Reactie van Filly

Bedankt voor je bericht. Omdat je niet in de buurt van Zeist woont, kunnen we je gelukkig nog helpen via de webshop. Veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer, groet Henk-Jan en Annet

30 september 2020

Ben weer zo fijn geholpen bij Filly Fashion door Annet en
leuke items gekocht waar ik deze winter veel plezier van zal beleven! Goed gedaan Annet Henk-jan!

Reactie van Filly

Dank je wel! Stond je ook leuk hoor die camel/rode tinten. Een keer geheel wat anders. veel plezier van je winter items. Ook gezellig weer bijgepraat te hebben. Tot toi toi met alles en iedereen, grtjs Henk-Jan & Annet

24 september 2020

Vandaag goed geslaagd bij Filly Fashion. Het was moeilijk kiezen uit zoveel leuke broeken. Maar met advies van Annet ging ik zoals altijd blij en tevreden de winkel uit met een nieuwe outfit. Dankjewel Annet, Filly blijft mijn favoriete winkel.

Reactie van Filly

Dank je wel voor je bericht. En fijn te horen dat het zo goed met je gaat. Veel plezier van de leuke Para Mi broek met Tramontana top. Tot de volgende keer, groet Annet

21 september 2020

Ik heb in augustus en afgelopen weekend in de uitverkoop leuke aankopen gedaan, in de winkel zelf. Goed assortiment (o.a. merk Sandwich & HV-Society) en aardige eigenaar en eigenaresse. Hopelijk blijven jullie nog lang in Zeist deze fijne winkel runnen.

Reactie van Filly

Dank je wel voor je leuke bericht. Veel plezier van je vest jasje van HV Society. Dat ga je overal voor gebruiken. En ook wij hopen nog heel lang samen deze winkel te runnen. Dankbaar dat zoveel mensen ons nog steeds iedere dag weten te vinden, groet Henk-Jan en Annet

8 september 2020

Voor de eerste keer gewinkeld bij Filly, maar zeker niet voor de laatste keer. Op een prettige manier geholpen, er wordt meegedacht en een eerlijk advies gegeven. Helemaal top

Reactie van Filly

Wat een leuk bericht. Bedankt voor de mooie complimenten voor filly. Veel plezier van je tops . En veel plezier weer op je werk. De dames zullen het mooi vinden. Tot de volgende keer en groet Annet

24 juli 2020

Voor het eerst een bestelling gedaan bij Filly. Helaas zat er een vlek in mijn geleverde vestje. Na telefonisch contact mocht ik deze kosteloos retourneren, waarna ik vrijwel gelijk een nieuwe heb ontvangen (met persoonlijk briefje). Wat een snelle en goede service! Ik ga hier zeker vaker bestellen!??

Reactie van Filly

Bedankt voor je berichtje. We waren blij dat we nog een ander exemplaar in huis hadden zodat we het netjes op konden lossen. Veel plezier van je Tramontana vestje en tot de volgende keer. Jij ook bedankt voor het snelle terug sturen, grtjs Annet

23 juli 2020

Ben je op zoek naar dat ene jurkje…en dan als een soort “kado” zie je hem bij Filly staan. Snelle reactie super vriendelijk en snelle levering. Het kado gevoel bleef…want er zat een strikje om de verpakking heen en bij de pakbon een paar oorbelletjes! Hoe leuk!!! Ik ga hier zeker vaker shoppen. Echte aanrader. Jullie maken het verschil

Reactie van Filly

Wat lief. En wij vinden het een kado als we klanten blij kunnen maken. Fijn dat je die ene jurk bij filly hebt gevonden. Veel plezier ervan. We hopen dat je van de groene jurkje net zoveel plezier krijgt als van de gele. Maar dat gaat wel lukken. Groetjes Annet en tot de volgende keer.

10 juli 2020

Ik was op zoek naar een kobaltblauw shirt van Expresso en vond het in jullie webshop. Supersnel geleverd, ik ben er heel blij mee. Als ik eens in Zeist ben, kom ik graag in jullie zaak kijken. Maar gezien de afstand zal ik regelmatiger de webshop bezoeken.

Reactie van Filly

Dank je. Fijn dat je op deze manier toch geslaagd bent met het Expresso shirt. Veel plezier ervan. En natuurlijk ben je van harte welkom als je in de buurt van Zeist komt.Tot de volgende online aankoop in onze webshop, groet Annet

5 juli 2020

Afgelopen jaren regelmatig mooie kleding gekocht bij Filly die ik graag draag. Ik vind het prettig dat ik er altijd vrijblijvend en rustig kan rondkijken. En als ik advies nodig heb, krijg ik een eerlijk advies! Fijne winkel.

Reactie van Filly

Wat een leuk bericht uit de straat. Dank je wel. We geven graag eerlijk advies omdat klanten daar voor terug komen. Veel plezier van je Sandwich blouse. Prachtige kleur blauw die jou erg mooi staat. En heerlijk materiaal. Tot de volgende keer en succes met je leuke bedrijf.

3 juli 2020

Leuke kledingwinkel met ruim aanbod! Ben heel vriendelijk geholpen. Mijn model broek was niet op voorraad maar kon wel besteld worden. De website ziet er goed uit! Zal zeker nog eens langskomen/bestellen via de webshop!

Reactie van Filly

Bedankt voor je mooie bericht. We hebben heel veel broeken maar soms net niet de broek die je zoekt. Inderdaad goed om na te vragen of we de broek kunnen bestellen. De meeste broeken zijn eenmalig. Maar wie weet. Veel plezier van je broek en tot de volgende keer, groet Annet

2 juli 2020

Sinds lange tijd voor het eerst weer in een kledingwinkel, bij Filly. Wat een prettige sfeer en wat een leuke collectie. Moeilijk kiezen uit zo veel mooie kleding van goede kwaliteit!!
Ik kan er altijd slagen en je wordt goed geholpen door de eigenaresse.

Reactie van Filly

Dank je wel voor dit bericht. Leuk om weer bij te praten. En fijn dat het goed voelde om weer een kledingwinkel te bezoeken na zoveel maanden. We hopen dat jullie vakantie nog doorgaat, fijne zomer en groet Annet

27 juni 2020

De reden om bij Filly Fashion binnen te lopen is vaak een mooie broek in de goede lengtemaat. Maar vaak loop ik dan ook tegen andere mooie dingen aan. Leuke winkel, altijd goed geholpen.

Reactie van Filly

Bedankt voor dit mooie compliment.We hebben inderdaad een uitgebreide collectie met dames broeken. En vaak ook voor jou een mooie broek in jouw lengtemaat. Leuk dat je weer geslaagd bent. Tot de volgende keer, groetjes Annet

23 juni 2020

Met enige regelmaat koop ik mijn kleding bij Filly-Fashion.
Leuke merken en een goed advies.
Loop wel eens binnen en ga vaak met iets moois naar huis.

Reactie van Filly

Dat is zo leuk als je in het centrum van Zeist woont. Gezellig om bij te houden wat we allemaal in huis hebben. En het is ook altijd prima als je zonder aankopen de winkel verlaat. Je bent welkom. Veel plezier van het shirt en tot het volgende rondje, groet Annet

21 juni 2020

Ik was 1 van de winnaars van een leuke winactie van “Leuk in Zeist”. Samen met stylist Ruben mocht ik voor een mooi bedrag shoppen bij Filly Fashion. 17 juni was het zover. Wat was het een leuke middag. Ik ben fantastisch geholpen en heel goed geslaagd. Ik ben er heel blij mee, nogmaals dank voor alle goede adviezen ???

Reactie van Filly

Gefeliciteerd winnares  van de Leuk in Zeist facebook actie. Wat leuk dat je een review achterlaat. Ook wij hebben genoten. De jumpsuit van Jane Lushka  waar we mee begonnen was meteen al een succes. Staat je super. Daarna nog leuke aanvullingen op je garderobe en een jurk voor de vakantie. Leuk om te zien welke goede adviezen je van Ruben Senden kreeg. We hopen dat je nog lang na geniet van deze leuke dag. Groetjes en mooie zomer, Annet

20 juni 2020

Ben vaste klant bij Filly , kan er heel goed slagen.
Koop er met veel plezier , ga er graag weer heen .
Pas mooi pak van Expresso gekocht ,o zo leuk .super .

Reactie van Filly

Bedankt voor dit leuke bericht. De grootste ambassadeur van Filly sinds 1997. Veel plezier van het pak van Expresso. Leuk dat je man het ook zo leuk vindt. Tot de volgende keer, gr alle Ploegjes

17 juni 2020

Vandaag een ontzettend leuk zomerjurkje gekocht in een hele mooie blauwe kleur!! Heel blij mee!!

Reactie van Filly

Bedankt voor je aankoop van deze Expresso jurk. Met alle liefde uit de etalage voor jou gehaald. De aardetinten die je veel draagt staan je prachtig maar deze kleur blauw kun je ook goed hebben.Veel plezier ervan en wie weet tot de volgende keer,groet Annet

11 juni 2020

Ontzettend leuk geslaagd vandaag… Super leuke Tramontana broek en top, gecombineerd met een heerlijk spijkerjasje! Heel fijn geholpen en helemaal blij mee met mijn aankoop! Bedankt, Filly

Reactie van Filly

Het stond ook jou echt heel erg mooi. Veel plezier van je Tramontana broek en top maar ook met je spijkerjasje van HV Society. Ga je jaren plezier van krijgen. Leuk weer bijgepraat te hebben in deze periode. Groet aan je man en tot de volgende keer. Bedankt.

9 juni 2020

afgelopen week mijn eerste bestelling gedaan, was al heel snel binnen, zonder verzendkosten!
Keurig verpakt met een persoonlijke boodschap van jullie, en via de brievenbus, ook heel fijn.
Kom zeker nog een keer terug bij jullie.
Heel tevreden.

Reactie van Filly

Goed te horen dat je graag weer terug komt. Veel plezier van de Jane Lushka blouse. Een prettige kwaliteit. Groet uit Zeist en tot de volgende keer.

20 mei 2020

Gister voor het eerst bij Filly besteld en vandaag mijn jurkje al in huis!
Prima verpakt, brievenbuspost, geen verzendkosten en een persoonlijk woordje van de verkopers?!!
Ik ben super tevreden en kom zeker nog vaker in jullie webshop kopen.
Tot ziens

Reactie van Filly

Wat leuk te horen, daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer.

14 april 2020

Heel fijn dat er bij jullie ondanks corona nog geshopt kan worden en je kunt prima de anderhalve meter afstand bewaren. Ik ben goed geholpen met tips en kon met 3 fijne broeken weer naar huis. De spijkerbroeken bij Filly sluiten over het algemeen wat hoger en hebben een goede pasvorm. Ik kom gauw weer terug!

Reactie van Filly

Wat leuk te horen. Het is even een beetje creatief zijn met de 1,5 meter. Maar het lijkt intussen ook een beetje het nieuwe normaal. Bedankt Anita voor je aankoop en veel plezier van je broeken. Succes op je werk! groet Henk-Jan & Annet

29 februari 2020

Vanmiddag mijn jurk binnen gekregen ,ik ben er super blij mee , ik kom zeker vaker bij jullie shoppen groetjes van een tevreden klant.

Reactie van Filly

Dag Herma, bedankt voor je bericht. Fijn dat Post.nl weer lekker snel was. Met dit weer kun je de jurk ook meteen volop dragen. Veel plezier ervan,groet Annet

29 februari 2020

Bedankt voor het doorsturen naar Finland!
Ik vind de broeken van parami helemaal fantastisch en helaas niet verkrijgbaar in Finland.
Bedankt Filly voor een fantastische service binnen twee weken had ik mijn broeken binnen!
Kom zeker terug!

Reactie van Filly

Dag Petra,
Bedankt voor je review.Wat leuk ook te horen dat je bestelling binnen 2 weken in Finland is aangekomen.Veel plezier van je Parami broeken. Fantastisch broekenmerk.Vanaf 1 febr komt de voorjaarscollectie Parami binnen. Tot de volgende keer, groet Annet

Review plaatsen

nooit meer iets missen!

meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste mode en acties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.