• Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Geen verzendkosten & persoonlijke service
  • 030-6913893

Reviews

Reviews doen er toe. Onze wereld is enorm groot geworden. Er wordt ons enorm veel aangeboden. Hoe weet je dan dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf als je er voor de eerste keer wilt bestellen? Soms hoor je op verjaardagen of van bekenden waar ze leuk geslaagd zijn. Maar af en toe heb je geen enkele recensie. Hoe handig zijn dan de reviews. Lees ze hier. Een review plaatsen? Scrol naar beneden. We vragen je naam en mailadres om spam te voorkomen. Ale reviews worden anoniem geplaatst.

Reviews webshop klanten

Ben jij een ervaren webshop klant van fillyfashion.nl? Wij stellen het zeer op prijs als je een berichtje achter wilt laten bij de reviews. Ons bedrijf valt onder de z.g.n. kleine zelfstandigen. We zijn groot geworden door de mond op mond reclame. En daar zijn we nog steeds goed in. Jouw bijdrage kan daarbij helpen.

Reviews winkel Zeist klanten

Onze klanten uit de winkel in Zeist weten veel over ons te vertellen. Al vanaf 1980 is filly gevestigd op de Hogeweg in Zeist. Met regelmaat vinden ook deze klanten het leuk om een bijdrage te leveren aan de reviews hier op de site. Zij weten natuurlijk al van vele jaren hoe filly werkt. Welke mensen er werken, hoe hun advies is en hoe betrouwbaar ze zijn.

Trots op de reviews

Heb je ze al gelezen? Wij zijn er super trots op. Daar doen we het allemaal voor. Tevreden klanten die graag terug komen. En het fillyteam geeft daar graag een persoonlijk tintje aan. Lees ze snel en plaats een review.

Review plaatsen? Scrol naar beneden.

16 januari 2021

Op 15 januari 2021 via de site van fillyfashion 3 kledingstukken besteld. Volgende dag werden deze in een leuke tas thuis gebracht. Topservice! Mooie kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Reactie van Filly

Dank je wel. Met liefde naar Driebergen gebracht. We wensen je veel plezier met de artikelen van HV Society en Bloomings. Vriendelijk bedankt en tot de volgende keer. En natuurlijk gezondheid in deze rare tijd, groet Henk-Jan en Annet

14 januari 2021

Wat een topservice, alles pico bello in orde. Een item ging retour (paste niet optimaal), werd thuis opgehaald en het geld stond dezelfde dag nog op de rekening met de hartelijke groeten van Annet. Ga zo door!

Reactie van Filly

Wat lief. Graag gedaan allemaal. Leuk even bijgekletst te hebben op de stoep. Hopelijk blijven jullie ook allemaal gezond lieve familie. Bedankt voor jullie support. Doet ons goed. Veel plezier van jullie aankopen groetjes HJ & Annet

9 januari 2021

Wat een service in deze moeilijke tijden. Mijn bestelling is zo snel bij mijn huis bezorgd. Top Annet.
Tot de volgende keer.

Reactie van Filly

Dank je wel weer. In plaats van dat jij bij ons aan de koffietafel zit was ik een keer bij jou. Bedankt weer voor je bestelling. Veel plezier ervan en jullie ook het beste met jullie bedrijf in deze tijd. lfs Annet

12 november 2020

Afgelopen dinsdag kwam ik bij Filly binnen omdat ik op zoek was naar een blauwe broek. De broeken van Parami zitten heerlijk en blijven mooi. Dankzij het prettige en deskundige advies van Annet ben ik prima geslaagd. Niet alleen voor een mooie broek maar ook nog voor een leuk jasje. Filly is een vaste waarde in het centrum van Zeist en met de mooie collectie altijd een bezoek waard.

Reactie van Filly

Wat leuk te horen allemaal. Ook dat je ons een vaste waarde voor het centrum noemt. We zitten er ook al vanaf 1980. De broeken van Para Mi zaten je ook perfect. En dat jasje van HV Society ga je vast veel dragen. Comfortabel jasje wat bijna als vest voelt. Veel plezier ervan en tot de volgende keer, groet Annet

24 oktober 2020

Ik wil jullie bedanken voor de correcte en snelle omruiling van de door mij bestelde blazer. Helaas woon ik te ver van jullie winkel af, maar via de post gaat het prima. Tot een volgende bestelling.

Reactie van Filly

Super bedankt voor deze review. Ook fijn dat we de blazer de volgende dag weer retour in Zeist hadden. Veel plezier van de HV Society blazer en graag tot de volgende keer online. Groet Annet & Henk-Jan

10 oktober 2020

Zo fijn om een winkel in de buurt te hebben waar je ieder jaar weer een heerlijke broek kunt kopen die goed past. En als cadeautje kan ik altijd nog kiezen uit leuke designs. Ben gisteren weer geslaagd met een fantastische ruit. Annet helpt altijd in alle rust en vriendelijkheid en geeft adviezen die op jou zijn afgestemd.

Reactie van Filly

Wat lief. Dank je wel weer. Ik hoop dat je er weer net zoveel plezier van gaat krijgen als de vorige Para Mi broek. Maar deze ruit stond je ook erg mooi weer. Tot de volgende keer en bedankt weer, groet Annet en Henk-Jan

9 oktober 2020

Woon te ver weg van Zeist , maar via de webshop lukt het goed. Adequate en snelle toezending. Plezierig en bedankt.

Reactie van Filly

Bedankt voor je bericht. Omdat je niet in de buurt van Zeist woont, kunnen we je gelukkig nog helpen via de webshop. Veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer, groet Henk-Jan en Annet

30 september 2020

Ben weer zo fijn geholpen bij Filly Fashion door Annet en
leuke items gekocht waar ik deze winter veel plezier van zal beleven! Goed gedaan Annet Henk-jan!

Reactie van Filly

Dank je wel! Stond je ook leuk hoor die camel/rode tinten. Een keer geheel wat anders. veel plezier van je winter items. Ook gezellig weer bijgepraat te hebben. Tot toi toi met alles en iedereen, grtjs Henk-Jan & Annet

24 september 2020

Vandaag goed geslaagd bij Filly Fashion. Het was moeilijk kiezen uit zoveel leuke broeken. Maar met advies van Annet ging ik zoals altijd blij en tevreden de winkel uit met een nieuwe outfit. Dankjewel Annet, Filly blijft mijn favoriete winkel.

Reactie van Filly

Dank je wel voor je bericht. En fijn te horen dat het zo goed met je gaat. Veel plezier van de leuke Para Mi broek met Tramontana top. Tot de volgende keer, groet Annet

21 september 2020

Ik heb in augustus en afgelopen weekend in de uitverkoop leuke aankopen gedaan, in de winkel zelf. Goed assortiment (o.a. merk Sandwich & HV-Society) en aardige eigenaar en eigenaresse. Hopelijk blijven jullie nog lang in Zeist deze fijne winkel runnen.

Reactie van Filly

Dank je wel voor je leuke bericht. Veel plezier van je vest jasje van HV Society. Dat ga je overal voor gebruiken. En ook wij hopen nog heel lang samen deze winkel te runnen. Dankbaar dat zoveel mensen ons nog steeds iedere dag weten te vinden, groet Henk-Jan en Annet

Review plaatsen

speciale openingstijden

Heb je overdag geen tijd om langs te komen,bij ons kun je `s avonds op afspraak geheel vrijblijvend komen winkelen in Zeist

nooit meer iets missen!

meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste mode en acties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.