• Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Geen verzendkosten & persoonlijke service
  • 030-6913893

Reviews

10 juli 2020

Ik was op zoek naar een kobaltblauw shirt van Expresso en vond het in jullie webshop. Supersnel geleverd, ik ben er heel blij mee. Als ik eens in Zeist ben, kom ik graag in jullie zaak kijken. Maar gezien de afstand zal ik regelmatiger de webshop bezoeken.

Reactie van Filly

Dank je. Fijn dat je op deze manier toch geslaagd bent met het Expresso shirt. Veel plezier ervan. En natuurlijk ben je van harte welkom als je in de buurt van Zeist komt.Tot de volgende online aankoop in onze webshop, groet Annet

5 juli 2020

Afgelopen jaren regelmatig mooie kleding gekocht bij Filly die ik graag draag. Ik vind het prettig dat ik er altijd vrijblijvend en rustig kan rondkijken. En als ik advies nodig heb, krijg ik een eerlijk advies! Fijne winkel.

Reactie van Filly

Wat een leuk bericht uit de straat. Dank je wel. We geven graag eerlijk advies omdat klanten daar voor terug komen. Veel plezier van je Sandwich blouse. Prachtige kleur blauw die jou erg mooi staat. En heerlijk materiaal. Tot de volgende keer en succes met je leuke bedrijf.

3 juli 2020

Leuke kledingwinkel met ruim aanbod! Ben heel vriendelijk geholpen. Mijn model broek was niet op voorraad maar kon wel besteld worden. De website ziet er goed uit! Zal zeker nog eens langskomen/bestellen via de webshop!

Reactie van Filly

Bedankt voor je mooie bericht. We hebben heel veel broeken maar soms net niet de broek die je zoekt. Inderdaad goed om na te vragen of we de broek kunnen bestellen. De meeste broeken zijn eenmalig. Maar wie weet. Veel plezier van je broek en tot de volgende keer, groet Annet

2 juli 2020

Sinds lange tijd voor het eerst weer in een kledingwinkel, bij Filly. Wat een prettige sfeer en wat een leuke collectie. Moeilijk kiezen uit zo veel mooie kleding van goede kwaliteit!!
Ik kan er altijd slagen en je wordt goed geholpen door de eigenaresse.

Reactie van Filly

Dank je wel voor dit bericht. Leuk om weer bij te praten. En fijn dat het goed voelde om weer een kledingwinkel te bezoeken na zoveel maanden. We hopen dat jullie vakantie nog doorgaat, fijne zomer en groet Annet

27 juni 2020

De reden om bij Filly Fashion binnen te lopen is vaak een mooie broek in de goede lengtemaat. Maar vaak loop ik dan ook tegen andere mooie dingen aan. Leuke winkel, altijd goed geholpen.

Reactie van Filly

Bedankt voor dit mooie compliment.We hebben inderdaad een uitgebreide collectie met dames broeken. En vaak ook voor jou een mooie broek in jouw lengtemaat. Leuk dat je weer geslaagd bent. Tot de volgende keer, groetjes Annet

23 juni 2020

Met enige regelmaat koop ik mijn kleding bij Filly-Fashion.
Leuke merken en een goed advies.
Loop wel eens binnen en ga vaak met iets moois naar huis.

Reactie van Filly

Dat is zo leuk als je in het centrum van Zeist woont. Gezellig om bij te houden wat we allemaal in huis hebben. En het is ook altijd prima als je zonder aankopen de winkel verlaat. Je bent welkom. Veel plezier van het shirt en tot het volgende rondje, groet Annet

21 juni 2020

Ik was 1 van de winnaars van een leuke winactie van “Leuk in Zeist”. Samen met stylist Ruben mocht ik voor een mooi bedrag shoppen bij Filly Fashion. 17 juni was het zover. Wat was het een leuke middag. Ik ben fantastisch geholpen en heel goed geslaagd. Ik ben er heel blij mee, nogmaals dank voor alle goede adviezen 👍👏💐

Reactie van Filly

Gefeliciteerd winnares  van de Leuk in Zeist facebook actie. Wat leuk dat je een review achterlaat. Ook wij hebben genoten. De jumpsuit van Jane Lushka  waar we mee begonnen was meteen al een succes. Staat je super. Daarna nog leuke aanvullingen op je garderobe en een jurk voor de vakantie. Leuk om te zien welke goede adviezen je van Ruben Senden kreeg. We hopen dat je nog lang na geniet van deze leuke dag. Groetjes en mooie zomer, Annet

20 juni 2020

Ben vaste klant bij Filly , kan er heel goed slagen.
Koop er met veel plezier , ga er graag weer heen .
Pas mooi pak van Expresso gekocht ,o zo leuk .super .

Reactie van Filly

Bedankt voor dit leuke bericht. De grootste ambassadeur van Filly sinds 1997. Veel plezier van het pak van Expresso. Leuk dat je man het ook zo leuk vindt. Tot de volgende keer, gr alle Ploegjes

17 juni 2020

Vandaag een ontzettend leuk zomerjurkje gekocht in een hele mooie blauwe kleur!! Heel blij mee!!

Reactie van Filly

Bedankt voor je aankoop van deze Expresso jurk. Met alle liefde uit de etalage voor jou gehaald. De aardetinten die je veel draagt staan je prachtig maar deze kleur blauw kun je ook goed hebben.Veel plezier ervan en wie weet tot de volgende keer,groet Annet

11 juni 2020

Ontzettend leuk geslaagd vandaag… Super leuke Tramontana broek en top, gecombineerd met een heerlijk spijkerjasje! Heel fijn geholpen en helemaal blij mee met mijn aankoop! Bedankt, Filly

Reactie van Filly

Het stond ook jou echt heel erg mooi. Veel plezier van je Tramontana broek en top maar ook met je spijkerjasje van HV Society. Ga je jaren plezier van krijgen. Leuk weer bijgepraat te hebben in deze periode. Groet aan je man en tot de volgende keer. Bedankt.

Review plaatsen

speciale openingstijden

Heb je overdag geen tijd om langs te komen,bij ons kun je `s avonds op afspraak geheel vrijblijvend komen winkelen in Zeist

nooit meer iets missen!

meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste mode en acties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.