• Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Geen verzendkosten & persoonlijke service
  • 030-6913893

Reviews

Reviews doen er toe. Onze wereld is enorm groot geworden. Er wordt ons enorm veel aangeboden. Hoe weet je dan dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf als je er voor de eerste keer wilt bestellen? Soms hoor je op verjaardagen of van bekenden waar ze leuk geslaagd zijn. Maar af en toe heb je geen enkele recensie. Hoe handig zijn dan de reviews. Lees ze hier. Een review plaatsen? Scrol naar beneden. We vragen je naam en mailadres om spam te voorkomen. Ale reviews worden anoniem geplaatst.

Reviews webshop klanten

Ben jij een ervaren webshop klant van fillyfashion.nl? Wij stellen het zeer op prijs als je een berichtje achter wilt laten bij de reviews. Ons bedrijf valt onder de z.g.n. kleine zelfstandigen. We zijn groot geworden door de mond op mond reclame. En daar zijn we nog steeds goed in. Jouw bijdrage kan daarbij helpen.

Reviews winkel Zeist klanten

Onze klanten uit de winkel in Zeist weten veel over ons te vertellen. Al vanaf 1980 is filly gevestigd op de Hogeweg in Zeist. Met regelmaat vinden ook deze klanten het leuk om een bijdrage te leveren aan de reviews hier op de site. Zij weten natuurlijk al van vele jaren hoe filly werkt. Welke mensen er werken, hoe hun advies is en hoe betrouwbaar ze zijn.

Trots op de reviews

Heb je ze al gelezen? Wij zijn er super trots op. Daar doen we het allemaal voor. Tevreden klanten die graag terug komen. En het fillyteam geeft daar graag een persoonlijk tintje aan. Lees ze snel en plaats een review.

Review plaatsen? Scrol naar beneden.

24 oktober 2020

Ik wil jullie bedanken voor de correcte en snelle omruiling van de door mij bestelde blazer. Helaas woon ik te ver van jullie winkel af, maar via de post gaat het prima. Tot een volgende bestelling.

Reactie van Filly

Super bedankt voor deze review. Ook fijn dat we de blazer de volgende dag weer retour in Zeist hadden. Veel plezier van de HV Society blazer en graag tot de volgende keer online. Groet Annet & Henk-Jan

10 oktober 2020

Zo fijn om een winkel in de buurt te hebben waar je ieder jaar weer een heerlijke broek kunt kopen die goed past. En als cadeautje kan ik altijd nog kiezen uit leuke designs. Ben gisteren weer geslaagd met een fantastische ruit. Annet helpt altijd in alle rust en vriendelijkheid en geeft adviezen die op jou zijn afgestemd.

Reactie van Filly

Wat lief. Dank je wel weer. Ik hoop dat je er weer net zoveel plezier van gaat krijgen als de vorige Para Mi broek. Maar deze ruit stond je ook erg mooi weer. Tot de volgende keer en bedankt weer, groet Annet en Henk-Jan

9 oktober 2020

Woon te ver weg van Zeist , maar via de webshop lukt het goed. Adequate en snelle toezending. Plezierig en bedankt.

Reactie van Filly

Bedankt voor je bericht. Omdat je niet in de buurt van Zeist woont, kunnen we je gelukkig nog helpen via de webshop. Veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer, groet Henk-Jan en Annet

30 september 2020

Ben weer zo fijn geholpen bij Filly Fashion door Annet en
leuke items gekocht waar ik deze winter veel plezier van zal beleven! Goed gedaan Annet Henk-jan!

Reactie van Filly

Dank je wel! Stond je ook leuk hoor die camel/rode tinten. Een keer geheel wat anders. veel plezier van je winter items. Ook gezellig weer bijgepraat te hebben. Tot toi toi met alles en iedereen, grtjs Henk-Jan & Annet

24 september 2020

Vandaag goed geslaagd bij Filly Fashion. Het was moeilijk kiezen uit zoveel leuke broeken. Maar met advies van Annet ging ik zoals altijd blij en tevreden de winkel uit met een nieuwe outfit. Dankjewel Annet, Filly blijft mijn favoriete winkel.

Reactie van Filly

Dank je wel voor je bericht. En fijn te horen dat het zo goed met je gaat. Veel plezier van de leuke Para Mi broek met Tramontana top. Tot de volgende keer, groet Annet

21 september 2020

Ik heb in augustus en afgelopen weekend in de uitverkoop leuke aankopen gedaan, in de winkel zelf. Goed assortiment (o.a. merk Sandwich & HV-Society) en aardige eigenaar en eigenaresse. Hopelijk blijven jullie nog lang in Zeist deze fijne winkel runnen.

Reactie van Filly

Dank je wel voor je leuke bericht. Veel plezier van je vest jasje van HV Society. Dat ga je overal voor gebruiken. En ook wij hopen nog heel lang samen deze winkel te runnen. Dankbaar dat zoveel mensen ons nog steeds iedere dag weten te vinden, groet Henk-Jan en Annet

8 september 2020

Voor de eerste keer gewinkeld bij Filly, maar zeker niet voor de laatste keer. Op een prettige manier geholpen, er wordt meegedacht en een eerlijk advies gegeven. Helemaal top

Reactie van Filly

Wat een leuk bericht. Bedankt voor de mooie complimenten voor filly. Veel plezier van je tops . En veel plezier weer op je werk. De dames zullen het mooi vinden. Tot de volgende keer en groet Annet

24 juli 2020

Voor het eerst een bestelling gedaan bij Filly. Helaas zat er een vlek in mijn geleverde vestje. Na telefonisch contact mocht ik deze kosteloos retourneren, waarna ik vrijwel gelijk een nieuwe heb ontvangen (met persoonlijk briefje). Wat een snelle en goede service! Ik ga hier zeker vaker bestellen!👍🏻

Reactie van Filly

Bedankt voor je berichtje. We waren blij dat we nog een ander exemplaar in huis hadden zodat we het netjes op konden lossen. Veel plezier van je Tramontana vestje en tot de volgende keer. Jij ook bedankt voor het snelle terug sturen, grtjs Annet

23 juli 2020

Ben je op zoek naar dat ene jurkje…en dan als een soort “kado” zie je hem bij Filly staan. Snelle reactie super vriendelijk en snelle levering. Het kado gevoel bleef…want er zat een strikje om de verpakking heen en bij de pakbon een paar oorbelletjes! Hoe leuk!!! Ik ga hier zeker vaker shoppen. Echte aanrader. Jullie maken het verschil

Reactie van Filly

Wat lief. En wij vinden het een kado als we klanten blij kunnen maken. Fijn dat je die ene jurk bij filly hebt gevonden. Veel plezier ervan. We hopen dat je van de groene jurkje net zoveel plezier krijgt als van de gele. Maar dat gaat wel lukken. Groetjes Annet en tot de volgende keer.

10 juli 2020

Ik was op zoek naar een kobaltblauw shirt van Expresso en vond het in jullie webshop. Supersnel geleverd, ik ben er heel blij mee. Als ik eens in Zeist ben, kom ik graag in jullie zaak kijken. Maar gezien de afstand zal ik regelmatiger de webshop bezoeken.

Reactie van Filly

Dank je. Fijn dat je op deze manier toch geslaagd bent met het Expresso shirt. Veel plezier ervan. En natuurlijk ben je van harte welkom als je in de buurt van Zeist komt.Tot de volgende online aankoop in onze webshop, groet Annet

Review plaatsen

speciale openingstijden

Heb je overdag geen tijd om langs te komen,bij ons kun je `s avonds op afspraak geheel vrijblijvend komen winkelen in Zeist

nooit meer iets missen!

meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste mode en acties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.