• Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Geen verzendkosten & persoonlijke service
  • 030-6913893

Reviews

Reviews doen er toe. Onze wereld is enorm groot geworden. Er wordt ons enorm veel aangeboden. Hoe weet je dan dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf als je er voor de eerste keer wilt bestellen? Soms hoor je op verjaardagen of van bekenden waar ze leuk geslaagd zijn. Maar af en toe heb je geen enkele recensie. Hoe handig zijn dan de reviews. Lees ze hier. Een review plaatsen? Scrol naar beneden. We vragen je naam en mailadres om spam te voorkomen. Ale reviews worden anoniem geplaatst.

Reviews webshop klanten

Ben jij een ervaren webshop klant van fillyfashion.nl? Wij stellen het zeer op prijs als je een berichtje achter wilt laten bij de reviews. Ons bedrijf valt onder de z.g.n. kleine zelfstandigen. We zijn groot geworden door de mond op mond reclame. En daar zijn we nog steeds goed in. Jouw bijdrage kan daarbij helpen.

Reviews winkel Zeist klanten

Onze klanten uit de winkel in Zeist weten veel over ons te vertellen. Al vanaf 1980 is filly gevestigd op de Hogeweg in Zeist. Met regelmaat vinden ook deze klanten het leuk om een bijdrage te leveren aan de reviews hier op de site. Zij weten natuurlijk al van vele jaren hoe filly werkt. Welke mensen er werken, hoe hun advies is en hoe betrouwbaar ze zijn.

Trots op de reviews

Heb je ze al gelezen? Wij zijn er super trots op. Daar doen we het allemaal voor. Tevreden klanten die graag terug komen. En het fillyteam geeft daar graag een persoonlijk tintje aan. Lees ze snel en plaats een review.

Review plaatsen? Scrol naar beneden.

3 februari 2021

Nadat ik drie truien had besteld werden deze dezelfde dag nog bezorgd. En toen bleek dat twee niet zo geschikt waren, heeft Annet op mijn verzoek een aantal andere truien uitgezocht die vervolgens ook super snel gebracht werden. En met succes, ik ben er helemaal blij mee. Wat een verschil met een doorsnee webshop. Dat is de grote kracht van lokaal kopen. En winkeleigenaren met hart voor de zaak en hun klanten. Heel erg bedankt!

Reactie van Filly

Wat een mooi bericht. Bedankt. We wandelen veel bestellingen weg. Het voordeel van lokaal kopen. We bezorgen het graag in de omgeving. Dat is een leuke bijkomstigheid nu. Al jaren lang komt u bij ons. Leuk om u nu te ontmoeten op de stoep bij u thuis. Veel plezier van uw truien. En wie weet de volgende keer weer in de winkel. Daar rekenenen we maar op. Bedankt vooor al uw support, gr Henk-Jan & Annet

28 januari 2021

Al vele jaren klant bij Filly en tot volle tevredenheid. In Coronatijd mijn online bestelling persoonlijk thuis bezorgd krijgen was een waar genoegen. Vest heb ik na ontvangst nog nauwelijks uitgedaan. Blouse wacht nog op andere temperaturen! Straks weer in de winkel hoop ik.

Reactie van Filly

Wat lief van u. Zeker al jaren een vertrouwd gezicht bij filly. We vonden het leuk ondanks deze crisis, toch een leuk vest en blouse bij u te mogen brengen. Veel plezier ervan en groet Annet

26 januari 2021

Mijn kast aangevuld met wat basics en lekkere truitjes en ook nog een winterjack. De ene dag besteld, de volgende dag thuis bezorgd, dat is tegenwoordig sneller dan de Bijenkorf! En een truitje dat niet helemaal paste, werd thuis omgeruild, erg fijn!

Reactie van Filly

Super bedankt weer, jij!!!Veel plezier van je aankopen. Jouw basics en winterjack zijn van echte Nederlandse bedrijven. Bloomings en HV Society. Ga je echt wel plezier van krijgen. Dank voor je support,grtjs Henk-Jan en Annet.

26 januari 2021

Super attent! Mijn favoriete blouse was binnen gekomen: ik kreeg een berichtje of ik nog steeds op zoek was naar lichtblauw Expresso…Ja!! Heel graag!
Dank jullie wel!

Reactie van Filly

Wat een leuk berichtje! Jij bent natuurlijk al ervaringsdeskundige met de Xani Expresso blouse. Met 3 kleuren in je kast zie je er top uit en het draagt comfortabel. Veel plezier ervan. Werkse met je dreamteam, grtjs Annet

26 januari 2021

Wat een goede en snelle service.
‘S morgens besteld, ’s middags thuis bezorgd. Hele sympathieke en prettige service. Echt aan te bevelen. Mijn complimenten.

Reactie van Filly

Dank je wel en graag gedaan. In deze rare tijd is het ook erg leuk weer heel creatief te kunnen zijn. Blij met alle support. Tot de volgende keer, groet Henk-Jan en Annet.

25 januari 2021

Fijn in deze tijd om online dingen te kunnen bestellen
Wat een super snelle levering, en de vriendelijkheid elke keer weer.
Dank jullie wel

Reactie van Filly

Dank je wel weer. Fijn dat je ons zo steunt in deze tijd. Gelukkig zijn we online goed te vinden. Maar hopelijk zien we je zo snel mogelijk weer in de winkel, groetjes Annet

22 januari 2021

Vorige week 2 vesten en een jas besteld via de webshop. Dank voor de snelle levering! Jullie hebben altijd een mooie collectie. De aanwijzing bij de maat van de jas was ook correct: bestel een maat groter. Kortom: een tevreden klant 🙂

Reactie van Filly

Super bedankt. Tevreden klanten daar worden we blij van. Leuk een keer bij u in het mooie Bosch en Duin te zijn geweest. Veel plezier van uw aankopen en fijn dat de jas van HV Society goed is van maat. tot de volgende keer, groet Henk-Jan en Annet

16 januari 2021

Op 15 januari 2021 via de site van fillyfashion 3 kledingstukken besteld. Volgende dag werden deze in een leuke tas thuis gebracht. Topservice! Mooie kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Reactie van Filly

Dank je wel. Met liefde naar Driebergen gebracht. We wensen je veel plezier met de artikelen van HV Society en Bloomings. Vriendelijk bedankt en tot de volgende keer. En natuurlijk gezondheid in deze rare tijd, groet Henk-Jan en Annet

14 januari 2021

Wat een topservice, alles pico bello in orde. Een item ging retour (paste niet optimaal), werd thuis opgehaald en het geld stond dezelfde dag nog op de rekening met de hartelijke groeten van Annet. Ga zo door!

Reactie van Filly

Wat lief. Graag gedaan allemaal. Leuk even bijgekletst te hebben op de stoep. Hopelijk blijven jullie ook allemaal gezond lieve familie. Bedankt voor jullie support. Doet ons goed. Veel plezier van jullie aankopen groetjes HJ & Annet

9 januari 2021

Wat een service in deze moeilijke tijden. Mijn bestelling is zo snel bij mijn huis bezorgd. Top Annet.
Tot de volgende keer.

Reactie van Filly

Dank je wel weer. In plaats van dat jij bij ons aan de koffietafel zit was ik een keer bij jou. Bedankt weer voor je bestelling. Veel plezier ervan en jullie ook het beste met jullie bedrijf in deze tijd. lfs Annet

Review plaatsen

speciale openingstijden

Heb je overdag geen tijd om langs te komen,bij ons kun je `s avonds op afspraak geheel vrijblijvend komen winkelen in Zeist

nooit meer iets missen!

meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste mode en acties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.