• Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Geen verzendkosten & persoonlijke service
  • 030-6913893

Rosner broeken

Rosner broeken

Populaire Rosner producten


Rosner broeken horen al jaren in het assortiment van de broeken bij fillyfashion. Bijna iedereen kent ze wel. Deze damesmode broeken hebben een Duitse komaf. En dan weet je dat je een broek niet voor een seizoen koopt. Rosner heeft meerdere modellen die jaarlijks terug keren. Ook daar worden de fillydames blij van. Soms heb je net je juiste model gevonden en dan is deze niet meer te verkrijgen. Dat is bij Rosner niet het geval. De meest bekende modellen zijn de Audrey en de Antonia. Beide modellen vindt je in de collectie broeken bij fillyfashion in Zeist en online

Rosner broeken kopen

Rosner is stabiel in haar modellen. Vandaar is het goed mogelijk deze damesmode broeken online te kopen. Weet jij al welk model bij jou past? Heb je advies nodig? Neem gerust contact met ons op voordat je besluit eenĀ  broek te gaan kopen. Of kom gezellig langs in onze winkel. Wij helpen je graag een broek te kopen.

Rosner broek Audrey

Bij de Rosner broeken is model Audrey is een van de meest bekende. De Audrey kent ook meerdere varianten. Op dit moment is is de Audrey 2 de meest populaire. De Audrey 2 heeft een skinnyfit. Het meest bekende kenmerk van de Rosner broek Audrey is de hoogte van het bovenlijf. In het voorjaar komje de Audrey 5 ook veel tegen. Dit is een mooie piraat in een skinnyfit. Zo zie je dat deze broeken er in allerlei modellen zijn. Wellicht zit er een voor jou bij. Je krijgt er zeker geen spijt van. Bekijk de collectie Rosnerbroeken bij fillyfashion.

Rosner broek Antonia

Deze broek, de Antonia heeft een andere taillehoogte als de Audrey. De Audrey is extra hoog. Daar in tegen heeft de Antonia een normale hoogte. De Rosner Antonia is verder net zo slank op de heup als de andere modellen Rosner broeken.

 

 

speciale openingstijden

Heb je overdag geen tijd om langs te komen,bij ons kun je `s avonds op afspraak geheel vrijblijvend komen winkelen in Zeist

nooit meer iets missen!

meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste mode en acties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.