• Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Geen verzendkosten & persoonlijke service
  • 030-6913893

sparen bij filly

Met het filly`s sparen geniet je het hele jaar door van voordeel. 

Het filly`s sparen is een persoonlijk spaarsysteem. Bij besteding van iedere vijf euro, online of in onze winkel, ontvang je met het sparen  één gratis kortingspunt.  Heb je 75 of meer kortingspunten? Dan ontvang je, ieder halfjaar, een Modecheque ter waarde van € 25.= bij iedere 75 kortingspunten. De Modecheque kun je verzilveren bij je  volgende aankoop in onze winkel of in onze webshop. Heb je onvoldoende bonuspunten gespaard? Dan blijf je gewoon door sparen.

In onze winkel ligt een aanvraagformulier. Ook onder aan deze pagina kun je een aanvraagformulier invullen. Je ontvangt een persoonlijk spaarnummer. Deze hoef je niet te onthouden. Wij kunnen aan de hand van je naw gegevens je verkopen boeken op jouw persoonlijke nummer.

Tellen alle verkopen mee voor het sparen bij filly?

Nee, alle artikelen die je koopt met een opruimingskorting tellen niet mee voor de modecheque. Daarnaast kunnen vermaakkosten en een aantal accessoires niet meegerekend worden. Met alle andere verkopen spaar je voor jouw cadeaucheque.

Wanneer ontvang ik mijn gespaarde cadeaucheque?

Twee keer in een jaar worden de cheques per post verzonden. Dit zal zijn voor de aanvang van het nieuwe voorjaar en najaar seizoen. Deze korting bon is voor een bepaalde periode geldig en kan niet worden ingeleverd in combinatie met andere kortingen.

Alle voordelen van de spaar kaart voor jou op een rij:

  • Bij elke € 5,- ontvang  je één gratis kortingpunt. Iedere 75 punten staan voor een mode cheque  van € 25.=
  • Ieder halfjaar ontvang je, bij een spaartegoed van iedere 75 punten, een Modecheque ter waarde van het door jouw gespaarde bedrag;
  • Je kunt als eerste kennismaken met de nieuwe collectie.

Je  spaart ook fashionpunten op onze webshop.

Als je een bestelling plaats bij fillyfashion.nl, kun je ingeven of je mee wilt sparen.
Er zijn drie opties,

*Je geeft aan dat je wilt gaan sparen bij filly. Vink het hokje aan in het bestelmenu. Aan de hand van de naw gegevens die je ingeeft voor de bestelling maken wij een nummer aan. Je krijgt een bevestigingsmail van filly.

* Je hebt bij een vorige bestelling een klantnummer aangevraagd. In het bestelmenu vink je aan dat je al geregistreerd staat. Wij voegen jouw aankopen toe aan jouw persoonlijke nummer.

*Je wenst geen deelname aan een  persoonlijk spaarsysteem. Je hoeft verder niets te doen.

Veel shopplezier!

speciale openingstijden

Heb je overdag geen tijd om langs te komen,bij ons kun je `s avonds op afspraak geheel vrijblijvend komen winkelen in Zeist

nooit meer iets missen!

meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste mode en acties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.